Shkalla e suksesit

Shkalla e suksesit
Increased by My Personal
One-On-One Coaching

Praktika ime si një terapist masazh licencuar shtatzënisë në South Florida ka dhënë mundësinë që të flas me shumë klientë shtatzëna mbi metodën gjithëpërfshirëse tim natyrore për të rritur shanset e tyre për konceptues një gjini të veçantë për fëmijën e tyre të ardhshëm. My clients have urged me to consider sharing my method on a larger scale with women seeking to get pregnant for the first time as well as women seeking to conceive another child. As for the people I have coached to date, they have been successful in conceiving the baby boy or baby girl of their dreams with my method. Siç kam deklaruar më lart, my method is based on a number of natural methods available, të cilat të gjithë kanë qenë provuar shkencërisht që të rritet ndjeshëm probabilitetin e konceptues gjininë e zgjedhjes dikujt. Disa prej metodave të raportojnë një të përgjithshëm 75% Shkalla e suksesit për vajzat dhe 80% Shkalla e suksesit për djemtë. Those methods also report that those who follow all instructions carefully can expect the success rate to go up and that their individual chances may be considerably better than the reported 75% Shkalla e suksesit për vajzat dhe 80% Shkalla e suksesit për djemtë. With the combination of the methods I use, it is my belief that my success rate is even better than the highest success rate anticipated by such methods (deri në 90%) because my personal one-on-one coaching will reinforce my instructions and guidelines will be carefully followed (për të shmangur gabim njerëzor i cili do të zvogëlojë shanset e marrjes gjininë e zgjedhjes suaj). If this sounds like something you would be interested in, then make sure you keep reading because at the end of this letter I am going to make you an offer that you won’t be able to resist!